Genel

500 TL ​​​​​​​PARA HESAPLARA YATIRILDI

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Bakanlık az önce açıkladı. O paralar geri iade edileceği bildirildi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi resmen başladı. Çok sayıda ilde TOKİ kuraları çekilmeye başlandı. Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından çok sayıda ilde para iadesi yapılmaya başlandı. Konuya ilişkin Bakan Murat Kurum yapmış olduğu açıklamasında hesaplara 500 TL iade edileceğini belirtti. Paranızı ATM’lerden çekebilirsiniz. İşte detaylar..

Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından 64 ilde 5 gün içinde 500 TL’lik para iadesi yapılacak. Vatandaşın geçim derdi her geçen gün artmaya devam ederken, son dönemlerde artan rakamlar vatandaşların geçim sıkıntısı yaşamasına neden oldu.

500 TL PARA İADESİ

TOKİ tarafından başvuru yapan ancak hak sahibi olamayanlara başvuru ücretleri geri yatırılacak. Kurada adı çıkmayan ancak para yatıran vatandaşlar Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden yatırılan paralarını ATM’lerden çekebilecek.


Kaynak:www.bozuktus.com/

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>  Haberler ve güncel gelişmeler, gündemden ekonomiye son dakika haberler Türkiye'nin en çok takip edilen flaş haber sitesi Reklamekibi.com'da.
>>>Sana Uygun iş İlanları İncele Aradığın İşi Kısa Sürede Bul. İstanbul İş İlanları Kamu Haber Burada. Aşçı, Garson, Sekreter, Muhasebe, Şoför İş İlanları Burada. Aradığın İşi web sitemizde bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu