
Adana Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede ‘cinayet’, ‘kundaklama’, ‘yaralama’ gibi suçlara karışan ve emniyette 50’ye yakın kayıtları bulunan Türker A., İmirze A. ve Yusuf E.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
Şüphelilerin Yumurtalık ilçesindeki evde saklandığı belirlendi ve özel harekat polislerinin de katılımıyla şafak vakti operasyon düzenlendi.
Operasyonda 3 şüpheli de yakalanırken, evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin, son olarak geçen yıl Nisan ayında oto galerideki Mahmut Doğan cinayetine karıştıkları öğrenildi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
KAYNAK: DHA
Kaynak : haber7
>>>Ücretsiz firma rehberi ile firmanızı dijitalde güçlendirin. Online firma rehberi. Firma Reklamı - Firma Haberleri - Sektör Haberler Tamamen ücretsiz şirket ekleme sitesi. Firma Kayıt Rehberi.